Blogs

Succesvol uw sloep of motorboot verkopen?

Nu het einde van het jaar in zicht komt, is voor sloep- en motorbooteigenaren het moment aangebroken om hun boot te verkopen of in te ruilen. Bij het succesvol verkopen van een sloep of motorboot komt aardig wat kennis kijken. Zo zijn er veel factoren die de waarde van uw sloep of motorboot bepalen en waar over onderhandeld kan worden. Om u te helpen met het maken van een goede deal hebben wij een aantal tips voor het verkopen van uw sloep of motorboot op een rij gezet.

  1. Doe voldoende kennis op over uw sloep of motorboot zodat u tijdens een verkoop gesprek weet waar u het over heeft.
  2. Oriënteer (online) naar de prijs van dezelfde of vergelijkbare sloepen of motorboten.
  3. Controleer uw sloep of motorboot grondig om tijdens het verkoop moment niet tot onaangename verassingen te komen.
  4. Zorg dat uw boot een verzorgde indruk maakt en reinig de boot goed.
  5. Schakel bij twijfel een onafhankelijke taxateur in.
  6. Houd voor uzelf een minimumprijs in gedachten waaronder u uw sloep of motorboot in elk geval niet wilt verkopen.
  7. Zorg dat u duidelijke afspraken over de betaling en aflevering maakt en leg deze vast in een koopovereenkomst.

Gegarandeerd uw sloep of motorboot met succes verkopen

Wilt u zeker weten dat u een deal maakt waar u later geen spijt van krijgt? Kies dan voor bemiddeling of aankoop door Bmarine. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de wereld van sloepen en motorboten vinden wij vrijwel altijd een koper voor uw boot. Daarnaast hoeft u vooraf niets te betalen en krijgt u 3 maanden gratis ligplaats in onze showroom. Pas nadat uw boot verkocht is betaalt u provisie.

Hoe de verkoop van uw boot bij de Sloepenmarkt exact werkt en de andere voordelen zoals: vrijblijvende taxatie, no cure no pay  en onze kosteloze ophaalservice leest u op onze “boot verkopen?” pagina.

Met Bmarine weet u zeker dat de verkoop van uw sloep of motorboot aangenaam verloopt.

Sloep of motorboot inruilen?

Wanneer u uw huidige sloep of motorboot wilt inruilen voor een andere sloep of motorboot bent u bij Bmarine ook aan het juiste adres! Met ons ruime en wisselende aanbod van jonge kwaliteitsboten komt het zelden voor dat wij geen ‘match’ vinden. Wij nodigen u graag uit voor een bakje koffie om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen in kaart te brengen om de perfecte sloep- of motorboot voor u te vinden.

Contact opnemen

Bmarine is zes dagen per week open en een afspraak maken is niet nodig. Heeft u toch een (brandende) vraag dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op +31 (0)566 68 88 16 of via info@bmarine.nl

« Terug naar alle berichten
Succesvol uw sloep of motorboot verkopen?