Over ons

Als watersporter heb je de mooiste baan als de hobby uit de hand gelopen is. Dat is het geval in ons familiebedrijf. Het begon met die ene fraaie sloep, het werden er meer, we gingen bemiddelen in aan- en verkoop voor liefhebbers en voor we het door hadden waren we een bedrijf met een sympathieke reputatie.

Full service watersportcentrum

Van het een komt het ander. Naast sloepen zijn er meer mooie karakteristieke motorjachten. Ook die jachten vinden hun weg via ons. Inmiddels doen we veel meer dan aankoop, verkoop en bemiddeling. We zijn gegroeid tot een full service watersportbedrijf. We ontzorgen u met een team van echte bootliefhebbers en een complete service. Met ligplaatsen, winterstalling, onderhoud, reparaties, verzekeringen, adviezen... eigenlijk alles wat met plezierig varen te maken heeft.

Verkoop, aankoop, inruil, bemiddeling

Een mooi jacht verdient een enthousiaste eigenaar en omgekeerd. Bij Bmarine brengen we jachten en eigenaren op een plezierige en kundige manier bij elkaar. We beschikken over een royale collectie sloepen en jachten (gemiddeld 60), we ruilen in, kopen in en bemiddelen. Die werkwijze maakt ons tot dé marktplaats voor boten. We kennen de markt, de schepen en de mensen. Ons netwerk zorgt voor een vlotte en juiste match. Onze website en onze showroom worden veel bezocht.

Gastvrije ligplaatsen voor onze klanten

Een privé ligplaats voor uw eigen schip, te midden van meer mooie schepen, in het hart van de watersport. Dat is iets om trots op te zijn en keer op keer van te genieten. Gasten mee? Ontvang ze op uw jachthaven met koffie of thee in uw 'clubgebouw' van Bmarine.

Kennismaken met Bmarine?

Bij Bmarine ontmoet u mensen met dezelfde passie als u: die voor de betere sloepen en karakteristieke motorjachten. Kennismaken met vakmensen die u enthousiast te woord staan? Graag. Kennismaken met mooie schepen? Zeker weten. Voel u welkom bij Bmarine, waar de koffie altijd een mooi verhaal begeleidt.

Ons team

Bart van den Berg

Bart van den Berg

Lotte van den Berg

Lotte van den Berg

Henk van den Berg

Henk van den Berg

Inno van den Berg

Inno van den Berg

Berend van der Molen

Berend van der Molen

Niels Tolsma

Niels Tolsma

Jeroen Wels

Jeroen Wels

Dik Wittebol

Dik Wittebol

Aafke

Aafke Boonstra

Aniel Debipersad