Passie voor boten

En zo wordt het water het mooiste plekje op aarde.

OVER ONS

Onze dienstverlening is gebaseerd op onze passie voor boten, vakkundigheid en klantgerichtheid, zodat u onbezorgd het water op kunt. Het kopen en verkopen van een boot is zowel een emotionele als financiële beslissing. Daarom helpen wij graag zoveel mogelijk met het verkopen of kopen van een boot. Uw boot is uw persoonlijk bezit, een thuis op het water. Het gevoel van vrijheid dat u deelt met uw partner, gezin of met vrienden. Hoe wij dit zo goed weten? Wij van Bmarine jachtmakelaardij delen uw passie voor boten.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Bmarine Jachtmakelaardij is uitgegroeid tot een volwaardig full service watersportbedrijf en gespecialiseerd in het bemiddelen bij de verkoop van jong gebruikte boten. Samen met Bmarine bent u altijd verzekert van professionele begeleiding en vakkundig advies bij de verkoop van uw boot. Het spreekt dan ook voor zich dat we bekend zijn met alle juridische, financiële en registratie uitdagingen omtrent het aan- en verkopen van motorboten.

RUIM AANBOD VAN JONG GEBRUIKTE BOTEN

Bmarine beschikt over een grote verkoophaven en heeft eigen kraanfaciliteiten. Samen met onze showroom bieden wij een up to date aanbod van wel gemiddeld 70 jong gebruikte sloepen, motorboten en nieuwe werfjachten, zo heeft u altijd een ruime keuze.

FULL SERVICE WATERSPORTBEDRIJF

Naast het bemiddelen van jong gebruikte boten biedt Bmarine de perfecte combinatie van reparatie, onderhoud, winterstalling, verzekeringen en de verkoop van nieuwe werfjachten. Bmarine is importeur van Seafaring Yachts in Nederland.

GESCHIEDENIS IN 'T KORT

De Sloepenmarkt werd in 2006 opgericht in een kleine, ó zo gezellige watersportloods in Terherne. De groei zat er al direct in. Al in 2008 verhuisden we naar een grotere locatie in Terherne. Sinds 2011 zijn we gehuisvest in onze grote nieuwbouwlocatie in Grou. Hier hebben we een showroomoppervlak van 2.600 m2 en een eigen haven met 26 ligplaatsen voorzien van water, electriciteit en steigers.

SLOEPEN IN DE GENEN

Watersporters in hart en nieren. Zo mogen wij onszelf wel omschrijven. ‘Wij’, dat zijn Henk en Bart van den Berg. Vader en zoon. Wij hebben dezelfde passie voor de watersport . Het zit kennelijk in de genen. Als familiebedrijf doen we de dingen graag méér dan goed. Dat geldt voor ons aanbod kwaliteitsboten. Maar ook voor alles rondom uw sloep of motorboot. Zoals onderhoud en reparaties, winterstalling, financiering en verzekering. Als watersportliefhebbers vinden we vooral ook de funfactor belangrijk. Varen met uw boot is immers puur plezier. In diezelfde plezierige, ongedwongen watersportsfeer verwelkomen we u graag in onze showroom. De koffie staat altijd klaar!

ZEKERHEID DAT ’T GOED ZIT

Sloep en motorboot eigenaren komen vaak nog jarenlang bij ons terug. Sommigen zijn inmiddels toe aan hun derde boot. Een kwestie van ouderwets vertrouwen. En dat is precies wat we willen uitstralen. Wanneer u een gebruikte sloepof motorboot koopt bij de Sloepenmarkt, weet u zeker dat ‘t goed zit. Dat we onze afspraken altijd correct nakomen. En dat we u een kwaliteitsboot met garantie leveren. In uitstekende technische staat. En goed voor jarenlang eindeloos vaarplezier. Komt u gewoon eens langs in het gezellige watersportdorp Grou! Een afspraak is bij ons niet nodig.