Passie voor boten

En zo wordt het water het mooiste plekje op aarde.

Topline

Bmarine biedt voornamelijk jonge motorboten en sloepen aan. Sommige van deze motorboten en sloepen blinken uit en voorzien wij van ons Top Line keurmerk. Dit zijn motorboten & sloepen die voldoen aan bepaalde criteria en die voor u belangrijk zijn. Wanneer u een motorboot of sloep met het Top Line keurmerk tegenkomt, weet u zeker dat u hier de aankomende seizoenen zorgeloos in vaart.

Topline logo

BIJNA NIEUWSTAAT

De sloepen en motorboten met het Top Line keurmerk verkeren in bijna nieuwstaat. Dit houdt in dat de sloep of motorboot vrijwel geen gebruikerssporen heeft en dat de boot als nieuw vaart. We weten zeker dat de sloep of motorboot minder dan 400 draaiuren heeft.

GARANTIE

Na aankoop van de boot geven wij drie maanden garantie op de motor en aandrijflijn. Fijn om hierop te kunnen terugvallen wanneer er binnen die periode toch iets is wat nagekeken moet worden.

KRITISCHE PUNTEN CHECK

Voordat de boot in de verkoop gaat controleren wij deze op een aantal kritische punten. Dit houdt in dat wij een algehele visuele check doen en de sloep of motorboot testen op functionaliteiten zoals de bediening, lampjes, apparatuur, etc.

UITGEBREID AFLEVERPAKKET

Om u direct te laten genieten van uw aankoop, krijgt u een uitgebreid afleverpakket. In dit uitgebreide pakket zit:

  • Nieuwe stootkussens
  • Nieuwe landvasten
  • Nieuwe vlag naar keuze
  • Nieuw anker met touw
  • Nieuwe naamstickers
  • Een interieur reinigingset

Om de levensduur en de veiligheid van de motor te waarborgen, zorgen wij ervoor dat de motor een onderhoudsbeurt krijgt. Dit houdt onder andere in: nieuwe brandstoffilters, nieuw olie filter en verse motorolie.

Ziet u een sloep of motorboot met het Top Line keurmerk? Dan zit u gegarandeerd goed!