Passie voor boten

En zo wordt het water het mooiste plekje op aarde.

het team

Onze dienstverlening is gebaseerd op onze passie voor boten, vakkundigheid en klantgerichtheid, zodat u onbezorgd het water op kunt.

Beschrijving

Lotte van den Berg

Financiële en personele administratie

Lotte@bmarine.nl

Mijn naam is Lotte van den Berg (vrouw van Bart) en ik ben werkzaam bij Bmarine sinds maart 2014. Nadat ons 2e kindje is geboren ben ik bij Bmarine gaan werken. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële en personele administratie. Ook houd ik mij bezig met diverse marketingactiviteiten en het organiseren van events voor Bmarine.

Werkzaamheden
Mijn werkzaamheden zijn erg divers en dat vind ik zo leuk aan mijn baan. Van personele administratie, maandcijfers opmaken en dit analyseren samen met het management tot aan het organiseren van diverse events gedurende het jaar.

Hiervoor heb ik ook in de recreatieve sector gewerkt en daar heb ik enorm veel plezier in.  Werken in een omgeving waar klanten  met hun vrijetijdsbesteding bezig zijn, hoe leuk is dat! En dan heb ik ook nog een kantoor met een prachtig uitzicht op het water. Zelf vertoef ik ook graag op het water met ons gezin, want een paar uur varen voelt voor mij alsof ik er een paar dagen tussenuit ben geweest, pure ontspanning dus.

10-jarig bestaan Sloepenmarkt
In 2017 bestond de Sloepenmarkt, nu Bmarine, alweer 10 jaar. We hebben dit groots gevierd met onze klanten en leveranciers tijdens het Lente Event. Hier heb ik veel tijd in gestoken om dit event goed van de grond te krijgen. Van een foodtruck tot gezellige muziek en een prachtig interview van vader Henk en zoon Bart van den Berg die met trots vertelden over hun 10 jaren bij de Sloepenmarkt. Als ik hieraan terugdenk krijg ik nog steeds kippenvel! Ik ben trots dat ik voor dit mooie bedrijf mag werken!

Beschrijving

Berend van der Molen

Verkoopadviseur

Berend@bmarine.nl

Mijn naam is Berend van der Molen. In februari 2015 ben ik begonnen in de werkplaats met het verkoop klaar maken van sloepen en motorboten om ze weer piekfijn in de showroom te kunnen presenteren. Naast de werkzaamheden in de werkplaats hield ik mij in het najaar bezig met de boten van de winterberging klanten uit het water kranen, afspuiten en stallen. In het voorjaar maak ik de boten weer vaarklaar om in het water te leggen. Sinds 2016 ben ik aan  het verkoopteam toegevoegd en ondersteun ik Bart en Sybren in de verkoop. Daarnaast blijf ik in het voor en najaar mij bezig houden met de winterberging van de boten van onze klanten.

Hele leuke afwisselende baan
De afwisseling in de werkzaamheden en de combinatie van het werken in de verkoop met klantcontact, de werkzaamheden op de haven en in de winterberging maakt het voor mij een hele leuke baan. Het werken op een mooie professionele werkplek met een gedreven groep collega’s maakt het compleet.

Zelf ben ik ook graag op het water te vinden als bemanningslid op een wedstrijd skûtsje of tijdens vakantie of weekend weg met de boot.

Het moment dat de klanten hun boot op komen halen is altijd een mooi moment
Ik blijf het een mooi proces vinden om te zien hoe de boten hier binnenkomen via inkoop, inruil of bemiddeling en ze vervolgens in de werkplaats klaar worden gemaakt. Ze worden weer zo goed als nieuw in onze mooie showroom gepresenteerd. Vervolgens wordt er na een proefvaart weer van eigenaar gewisseld.

Beschrijving

Bart van den Berg

Eigenaar

bart@bmarine.nl

Mijn naam is Bart van den Berg en ik ben samen met mijn vader Henk oprichter en eigenaar van Bmarine. In mijn dagelijkse werk stuur ik de organisatie aan en doe een deel van de verkoop.

Fantastisch om de hele dag met boten in de weer te zijn
Klantencontacten vind ik inspirerend en erg leuk! Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om de hele dag met boten in de weer te zijn. Zelf mag ik privé ook graag op het water actief zijn in een sloep of zeilboot.

Iedere dag weer blij en trots
Ik ben iedere dag weer blij en trots als ik naar ons mooie bedrijf rijd. Het mooiste compliment wat ik kan krijgen is wanneer klanten bij de verkoop van hun schip weer bij ons terug komen. Dat betekent dat je het bij de eerdere verkoop of bemiddeling van de boot destijds goed hebt gedaan en dat ze graag terug komen.

Beschrijving

Sybren Wynia

Verkoopadviseur

Mijn naam is Sybren Wynia en samen met Bart en Berend ben ik verkoopadviseur bij Bmarine. Het blijft leuk om mensen te helpen bij de zoektocht naar hun droomboot. Zelf ga ik ook graag het water op, in de zomer op een boot en in de winter op ijshockeyschaatsen. 

Beschrijving

Reinskje Kalsbeek

Administratie

Hobby's

Ik verzorg de administratie voor Bmarine. Van inkoopfacturen, bankmutaties tot aan verkoopnota's. Ook verzorg ik de financiele afwikkeling van de verkochte bemiddelingsboten.

In mijn vrijetijd mag ik heel graag in de tuin werken, en ga zo nu en dan naar een concert met vriendinnen.

Beschrijving

Marco Fischer

Allround monteur

Mijn naam is Marco Fischer en ik ben allround monteur bij Bmarine. In mijn vrije tijd mag ik graag sleutelen aan motoren en brommers. De kennis hiervan komt goed van pas binnen het onderhoud van boten. Naast sleutelen ga ik ook graag op stap met mijn vrienden. 

Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij Bmarine zijn erg divers, geen dag is gelijk. In de werkplaats zorg ik er voor dat motorboten en sloepen er weer uitstekend uitzien. Dit kunnen boten zijn voor klanten of voor in de showroom. Mijn doel is om de boten weer als nieuw te krijgen

Beschrijving

MARTEN WYNIA

Transporteur

Hobby's

Wielrennen / zeilen / vrolijk en sympathiek / een echte Fries

Beschrijving

Henk van den Berg

Gepassioneerd Adviseur

henk@bmarine.nl

Ik ben Henk van den Berg en met mijn zoon Bart eigenaar van Bmarine. We zijn in 2006 gestart met Bmarine. Toen deden we samen alles wat nodig was om Bmarine tot een succes te maken. In de loop der jaren hebben we vakbekwame mensen aangenomen om werkzaamheden te kunnen overdragen. Inmiddels ben ik 65 jaar en werk nog drie dagen bij Bmarine. Voor strategie en beleid ben ik (mede-)verantwoordelijk. Mijn dagelijks werk bestaat hoofdzakelijk uit het taxeren en het aankopen van motorboten. Dit combineer ik met het onderhouden en activeren van met name zakelijke relaties.

Enorm trots op mijn zoon en alle medewerkers
Mijn huidige werkzaamheden sluiten naadloos aan op mijn ervaring en ambities om Bmarine nog beter en sterker te positioneren in de watersportbranche.
Natuurlijk ben ik daarbij enorm trots op mijn zoon en alle medewerkers van Bmarine. Een zeer gedreven en saamhorige " bemanning" waarmee Bmarine zich verder kan ontwikkelen.

Dat ik met mijn zoon al mijn ervaringen in mijn werkzame leven op zo'n soepele en natuurlijke manier heb mogen delen is de gouden kroon op mijn werkzame leven. Tegen deze intrinsieke waarde kan geen anekdote tegenop!

Beschrijving

Jeroen Westra

Werkplaats medewerker

Beschrijving

Kom jij ons team versterken?

Wie niet waagt wie niet wint

Wil jij je aansluiten bij het enthousiaste team van Bmarine? Stuur dan een open sollicitatie naar info@bmarine.nl of bel ons via +31(0) 566 68 88 16.