Het team

Informatie over het team

het team

Onze dienstverlening is gebaseerd op onze passie voor boten, vakkundigheid en klantgerichtheid, zodat u onbezorgd het water op kunt.

Afbeelding Lotte van den Berg

Lotte van den Berg

Financiële en personele administratie

Lotte@bmarine.nl

Mijn naam is Lotte van den Berg (vrouw van Bart) en ik ben werkzaam bij Bmarine sinds maart 2014. Nadat ons 2e kindje is geboren ben ik bij Bmarine gaan werken. Hier heb ik een aantal taken van mijn schoonvader over genomen zodat hij zich meer op de inkoop van boten kon richten. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële en personele administratie. Ook houd ik mij bezig met diverse marketingactiviteiten en het organiseren van events voor Bmarine.

Werkzaamheden
Mijn werkzaamheden zijn erg divers en dat vind ik zo leuk aan mijn baan. Van het verwerken van inkoopfacturen, urenregistratie van het personeel monitoren, maandcijfers opmaken en dit analyseren samen met het management tot aan het organiseren van diverse events gedurende het jaar.

Hiervoor heb ik ook in de recreatieve sector gewerkt en daar heb ik enorm veel plezier in.  Werken in een omgeving waar klanten  met hun vrijetijdsbesteding bezig zijn, hoe leuk is dat! En dan heb ik ook nog een kantoor met een prachtig uitzicht op het water. Zelf vertoef ik ook graag op het water, want een paar uur varen voelt voor mij alsof ik er echt een paar dagen tussenuit ben geweest, pure ontspanning dus.

10-jarig bestaan Sloepenmarkt
Afgelopen jaar bestond de Sloepenmarkt alweer 10 jaar. We hebben dit groots gevierd met onze klanten en leveranciers tijdens het Lente Event in mei jl. Hier heb ik veel tijd in gestoken om dit event goed van de grond te krijgen. Van een foodtruck tot gezellige muziek en een prachtig interview van vader Henk en zoon Bart van den Berg die met trots vertelden over hun 10 jaren bij de Sloepenmarkt. Als ik hieraan terugdenk krijg ik nog steeds kippenvel! Ik ben trots dat ik voor dit mooie bedrijf mag werken!

Afbeelding Inno van den Berg

Inno van den Berg

Verkoopadviseur

Inno@bmarine.nl

Ik ben Inno van den Berg en meestal ben ik te vinden in de showroom van Bmarine. Het verkopen van boten is mijn taak binnen dit mooie bedrijf. Daarnaast zijn er altijd wel andere zaken die binnen een watersport bedrijf “even” gedaan moeten worden. Dat maakt het ook gevarieerd. Van jongs af ben ik altijd bezig geweest in de watersport. Het water verveelt je nooit. Actief of passief: op het water word je relaxed en verzet het de zinnen.

Werken aan een goed resultaat
Het mooie binnen Bmarine is dat we allemaal werken aan een goed resultaat voor een geslaagde verkoop. We hebben te maken met jong gebruikte sloepen, en die worden met zorg verkoopklaar gemaakt in de werkplaats. Daar zijn mijn collega’s bezig die kennis van zaken hebben. Mocht een klant aanpassingen willen laten doen aan een sloep, dan kunnen ze dat ook verzorgen.

De juiste match vinden
Als verkoper probeer ik een sloep te vinden dat bij de wensen en het vaargedrag van de klant past. Er is bij ons een breed assortiment aan sloepen en motorboten dat altijd wisselt. Uiteindelijk gaat het er om dat de klant de juiste keuze maakt bij een aankoop, en daar wil ik hen graag bij helpen.

Up/downgrade mogelijkheden
Doordat wij ook aan inruil doen, komt het voor dat we klanten hebben die hun 3e boot al bij ons gekocht hebben. Hun leefomstandigheden veranderen in de loop van de jaren en ze zijn enthousiast over het varen met hun sloep. Maar toch willen ze een schip met meer mogelijkheden, bijvoorbeeld voor langer verblijf aan boord. Wanneer de klant daarvoor bij ons terugkomt, betekent het, dat we ons werk goed gedaan hebben!

Afbeelding Berend van der Molen

Berend van der Molen

Verkoopadviseur

Berend@bmarine.nl

Mijn naam is Berend van der Molen. In februari 2015 ben ik begonnen in de werkplaats met het verkoop klaar maken van sloepen en motorboten om ze weer piekfijn in de showroom te kunnen presenteren. Naast de werkzaamheden in de werkplaats hield ik mij in het najaar bezig met de boten van de winterberging klanten uit het water kranen, afspuiten en stallen. In het voorjaar maak ik de boten weer vaarklaar om in het water te leggen. Sinds 2016 ben ik aan  het verkoopteam toegevoegd en ondersteun ik Bart en Inno in de verkoop. Daarnaast blijf ik in het voor en najaar mij bezig houden met de winterberging van de boten van onze klanten.

Hele leuke afwisselende baan
De afwisseling in de werkzaamheden en de combinatie van het werken in de verkoop met klantcontact, de werkzaamheden op de haven en in de winterberging maakt het voor mij een hele leuke baan. Het werken op een mooie professionele werkplek met een gedreven groep collega’s maakt het compleet.

Zelf ben ik ook graag op het water te vinden als bemanningslid op een wedstrijd skûtsje of tijdens vakantie of weekend weg met de boot.

Het moment dat de klanten hun boot op komen halen is altijd een mooi moment
Ik blijf het een mooi proces vinden om te zien hoe de boten hier binnenkomen via inkoop, inruil of bemiddeling en ze vervolgens in de werkplaats klaar worden gemaakt. Ze worden weer zo goed als nieuw in onze mooie showroom gepresenteerd. Vervolgens wordt er na een proefvaart weer van eigenaar gewisseld.

Afbeelding Jeroen Wels

Jeroen Wels

Technisch onderhoud

Ik ben Jeroen Wels en ik werk inmiddels 4,5 jaar bij Bmarine. We werken in de werkplaats met een team van 3 medewerkers, waar ik verantwoordelijk ben voor het technisch onderhoud van de boten. Gedurende het seizoen houd ik mij het grootste gedeelte van de tijd bezig met technische controles van ingekochte en verkochte sloepen en motorboten. Dit zijn accucontroles, motorbeurten etc. Ook ondersteun ik mijn collega’s met ‘refit’ werkzaamheden en inbouwwerkzaamheden zoals een boegschroef of een track and trace systeem installeren. Tot slot doe ik aan het einde van het seizoen alle motorbeurten van de boten die de winterberging in gaan.

Passie voor techniek
Ik houd van techniek en mag hier dagelijks graag mee bezig zijn. Hiervoor werkte ik bij een verhuurbedrijf waar ik kleinere klussen deed aan boten. Dat was ook heel leuk, maar inmiddels heb ik weer zoveel meer ervaring opgedaan dat ik steeds meer technische zaken zelf kan oplossen.

Voorliefde voor watersport van huis uit mee gekregen
Ik ben zelf ook een echte watersporter, dat heb ik van mijn ouders mee gekregen. Iedere zomer ben ik samen met mijn vriendin en onze hond te vinden op het water.  Dan varen we 3 weken lang door Friesland. Uiteraard moet ook mijn boot voor die tijd wel helemaal tip top in orde zijn, dus in mijn vrije tijd steek ik daar ook nog de nodige uren in.

Afbeelding Niels Tolsma

Niels Tolsma

Voorman werkplaats

niels@bmarine.nl

Afbeelding Dik Wittebol

Dik Wittebol

Transport

Ik ben Dik Wittebol en verantwoordelijk voor het transport naar en van klanten in Nederland en daarbuiten.

Ik ben bijna geboren op het water
Altijd vanaf mijn jeugd gezeild op de Westereinderplas. Ook een paar jaar wedstrijd gezeild in de Stern Klasse. Ik vind het heerlijk om met mensen om te gaan en mij nuttig te voelen in het team van Bmarine. Het is ook heel fijn om te voelen dat ik er echt bij hoor. Het is nooit hetzelfde. Soms vaar ik, soms sta ik in de showroom maar ik ben meestal onderweg met de trailer.

Alleen maar leuke en mooie ervaringen
Breek me de bek niet open. Waar ik best trots op ben is dat ik samen met Guda (mijn vrouw) een boot naar Zuid Londen heb gebracht. Ik had nog nooit in Engeland gereden en dat was best wel spannend.

We hebben ook wel eens een boot opgehaald uit St. Maxim in Zuid Frankrijk met een stapel obstakels en een keer een boot afgeleverd naar de Bodensee met niet voorspelbare problemen die adequate oplossingen vereiste. Alles werd uiteindelijk goed opgelost en we hebben later nog een mooie vakantie gehad, samen met de klant aan de Bodensee. Mijn werk bestaat eigenlijk alleen maar uit leuke en mooie ervaringen.

Afbeelding Aafke Boonstra

Aafke Boonstra

Facilitair medewerker

Afbeelding Aniel Debipersad

Aniel Debipersad

Onderhoud

foto Bart van den Berg

Bart van den Berg

Eigenaar

bart@bmarine.nl

Mijn naam is Bart van den Berg en ik ben samen met mijn vader Henk oprichter en eigenaar van Bmarine. In mijn dagelijkse werk stuur ik de organisatie aan en doe een deel van de verkoop.

Fantastisch om de hele dag met boten in de weer te zijn
Klantencontacten vind ik inspirerend en erg leuk! Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om de hele dag met boten in de weer te zijn. Zelf mag ik privé ook graag op het water actief zijn in een sloep of zeilboot.

Iedere dag weer blij en trots
Ik ben iedere dag weer blij en trots als ik naar ons mooie bedrijf rijd. Het mooiste compliment wat ik kan krijgen is wanneer klanten bij de verkoop van hun schip weer bij ons terug komen. Dat betekent dat je het bij de eerdere verkoop of bemiddeling van de boot destijds goed hebt gedaan en dat ze graag terug komen.

Afbeelding Henk van den Berg

Henk van den Berg

Gepassioneerd Adviseur

henk@bmarine.nl

Ik ben Henk van den Berg en met mijn zoon Bart eigenaar van Bmarine. We zijn in 2006 gestart met Bmarine. Toen deden we samen alles wat nodig was om Bmarine tot een succes te maken. In de loop der jaren hebben we vakbekwame mensen aangenomen om werkzaamheden te kunnen overdragen. Inmiddels ben ik 65 jaar en werk nog drie dagen bij Bmarine. Voor strategie en beleid ben ik (mede-)verantwoordelijk. Mijn dagelijks werk bestaat hoofdzakelijk uit het taxeren en het aankopen van motorboten. Dit combineer ik met het onderhouden en activeren van met name zakelijke relaties.

Enorm trots op mijn zoon en alle medewerkers
Mijn huidige werkzaamheden sluiten naadloos aan op mijn ervaring en ambities om Bmarine nog beter en sterker te positioneren in de watersportbranche.
Natuurlijk ben ik daarbij enorm trots op mijn zoon en alle medewerkers van Bmarine. Een zeer gedreven en saamhorige " bemanning" waarmee Bmarine zich verder kan ontwikkelen.

Dat ik met mijn zoon al mijn ervaringen in mijn werkzame leven op zo'n soepele en natuurlijke manier heb mogen delen is de gouden kroon op mijn werkzame leven. Tegen deze intrinsieke waarde kan geen anekdote tegenop!