Boot verkopen?

Veilig & vertrouwd uw boot verkopen met Bmarine

Wilt u uw sloep of motorboot verkopen? Bmarine jachtmakelaardij helpt u graag. Wij beschikken over een groot netwerk met potentiële kopers voor uw boot. U kunt uw motorboot of sloep bij ons op verschillende manieren verkopen:

  • U verkoopt uw boot aan ons
  • Wij bemiddelen bij de verkoop van uw boot

Waarom uw motorboot verkopen via Bmarine:

  • Wij bezitten over een groot netwerk om uw motorboot te verkopen
  • Wij vinden vrijwel altijd een koper voor uw boot
  • Jarenlange ervaring in het verkopen van zowel motorboten als sloepen
  • Uw sloep of motorboot wordt verkocht via onze website en op een drukbezochte occasion websites in binnen- en buitenland (20% van de kopers komt uit het buitenland)
  • Uw boot wordt onder de aandacht gebracht op onze social media kanalen
  • Geïnteresseerden kunnen uw motorboot of sloep in onze overdekte en verwarmde showroom bekijken en worden daarbij geholpen door vakkundige verkopers
  • Wij hebben de mogelijkheid om in te ruilen, hierdoor kunnen de verkoopkansen toenemen. Potentiële kopers hebben de mogelijkheid om hun boot in te ruilen en hoeven die niet eerst te verkopen.
  • Doordat wij beschikken over een full service werkplaats kan uw motorboot of sloep bij ons gepoetst en verkoopklaar gemaakt worden.

Boot verkopen

Motorboot of Sloep verkopen? Bmarine helpt!

Bmarine heeft ervaring met het verkopen van verschillende soorten en maten boten. Dit betekent dat ongeacht of u eenmotorboot of sloep heeft, u uw boot via ons kunt verkopen. Wij werken op basis van "No Cure No Pay". U hoeft vooraf niets te betalen en u heeft daarbij recht op 2 maanden gratis ligplaats. Wij bemiddelen bij de verkoop van uw boot en zetten daar ons grote netwerk bij in. In ons netwerk vinden wij vrijwel altijd een koper. Onze commissie voor deze dienstverlening verrekenen we met de verkoopprijs.

Uw sloep of motorboot verkopen tegen een goede verkoopprijs

Gaat u uw sloep of motorboot verkopen, dan wilt u daar de best mogelijke prijs voor krijgen. Dat vinden wij ook. Als gecertificeerd taxateur gaan wij altijd voor een reële prijs. Dit is cruciaal bij de verkoop van uw boot. Wat u ontvangt als uw boot is verkocht, wat onze commissie daarin is en de verdere financiële afwikkeling van het verkopen van uw boot wordt van te voren met u afgestemd. De overboekingen gaan altijd via onze stichting derden gelden rekening, zodat u geen risico loopt. U weet voorafgaande van de verkoop van uw boot precies waar u aan toe bent.

Over Bmarine

Bmarine heeft zich in de botenmarkt de afgelopen jaren flink bewezen. Wij hebben passie voor boten en dat merkt u in alles. Wij zijn actief op internet en hebben een fysieke verkooplocatie in Grou. Onze locatie beschikt onder andere over een 2600m2 showroom, verwarmde winterstalling en eigen jachthaven met alle faciliteiten van dien. Uiterlijke en technische mankementen kunnen wij adequaat oplossen in onze werkplaats waar ervaren en vakkundig personeel aanwezig is. Dit kan van pas komen als uw boot voorafgaande van de verkoop nog net iets mooier kan.

Kiest u ervoor om uw motorboot of sloep via ons te verkopen, dan kiest u voor een ervaren en gecertificeerdeJachtmakelaar.

Persoonlijke gegevens

De koffie staat klaar

Bmarine

Openingstijden:

Wegens een personeelsuitje zijn wij 30 juni vanaf 15:00 uur gesloten.

Maandag : op afspraak
Dinsdag : 10:00 - 17:00
Woensdag : 10:00 - 17:00
Donderdag : 10:00 - 17:00
Vrijdag : 10:00 - 17:00
Zaterdag : 10:00 - 17:00
Zondag : Gesloten
HISWA Beeldwerk logo NBMS logo