Blogs

Oudejaarsshow 2019

Wij hebben hier inmiddels alle boten droog en condensvrij in de winterberging staan en zijn alweer druk bezig met het maken van leuke plannen voor 2020. Hoe is dat bij u? Wat zijn uw plannen voor volgend jaar? Toch eindelijk dat tripje met de boot door Friesland of juist met de boot door de grachten tijdens Sail in Amsterdam? Of is uw boot toch echt aan een goede onderhoudsbeurt toe? 

Oudejaarsshow

Deel uw plannen of dromen samen met ons tijdens de feestelijke Oudejaarsshow op vrijdag 27 en zaterdag 28 december. Wij staan voor uw klaar met het verkoopteam om even bij te praten onder het genot van een kop warme choco of gluhwein en een overheerlijke ambachtelijke oliebol. Uiteraard laten we ook graag aan u zien wat ons diverse aanbod van jonge sloepen en motorboten is in onze verwarmde showroom. We zijn deze dagen geopend van 10.00 - 17.00 uur.

Bmarine’s beste watersportfoto

Net als vorig jaar, organiseren wij de beste watersportfoto 2019! Hoe heeft u afgelopen zomer beleefd? En wat zijn de mooiste plekken waar u heeft gevaren? Stuur uw mooiste watersportfoto naar info@bmarine.nl.

Wij zullen vervolgens de moeilijke taak op ons nemen om één van de foto’s tot Bmarine’s beste watersportfoto 2019 te bekronen. De maker van de foto krijgt een leuk oudejaarsverassingspakket van ons tijdens de Oudejaarsshow 2019.

Seafaring Yachts

Tijdens de Oudejaarsshow liggen ook beide Seafaring 34 en 44 in de showroom. Neem eens rustig de tijd om deze twee schepen in u op te nemen. Hoe is het om aan boord te zijn van dit energiezuinige schip met zijn moderne uiterlijk. Laat u informeren door onze verkoopadviseurs wat de bijzondere eigenschappen van deze 2 schepen zijn. 

Uw boot verkopen?

Wat uw reden ook is te besluiten om uw boot te verkopen, het spreekt voor zich dat u dit wilt tegen een zo hoog mogelijke prijs. U mag van uw Jachtmakelaar verwachten dat dit gebeurt op een professionele en betrouwbare manier. Bmarine Jachtmakelaar biedt u die zekerheid.  Samen met u bepalen we het stappenplan dat het best bij uw boot past. Vul ons online boot verkoop formulier in voor een vrijblijvende taxatie.

Oudejaarsknaller

Wiegmans 26

Boot verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is geschikt voor langer verbijf aan boord. Van: € 62.500,- nu: € 59.000,-. Bekijk de Wiegmans 26.

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

Wij zijn gesloten vanaf zaterdag 21 december t/m maandag 6 januari. 
Tijdens de Oudejaarsshow op vrijdag 27 en zaterdag 28 december zijn we geopend van 10.00 - 17.00 uur.

« Terug naar alle berichten
Oudejaarsshow 2019