Blogs

Open Huis 2021

Zet het alvast in uw agenda, want wij zetten alles klaar voor Bmarine's Open Huis 2021! Wij nodigen u hier graag voor uit. U krijgt een kijkje in onze thuishaven op zaterdag 11 en zondag 12 september. U bent van harte welkom om ons aanbod te komen bekijken

U kunt tijdens ons Open Huis in de ruime showroom alle motorboten & sloepen van binnen bekijken en ervaren. Graag brengen wij u een kopje koffie aan boord en onze verkoopspecialisten nemen rustig de tijd om u te informeren en uw vragen te beantwoorden.

Over Bmarine

Bmarine is niet zomaar een verkoper van boten - wij hebben passie voor boten. Dat voelt u aan alles en wij zouden het leuk vinden om dit gevoel bij u over te brengen. Ook als u al een keer bent geweest zult u uw ogen uitkijken. Tijdens ons Open Huis 2021 leiden wij mensen rond in ons familiebedrijf. Wij beschikken over een showroom van 2600m2, grote verwarmde winterstalling, een werkplaats en zelfs een eigen jachthaven!

Ons uitgebreide assortiment motorboten en jong gebruikte sloepen zullen mooi worden uitgestald, zodat u ook hier van kunt genieten. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt met lekkere hapjes en drankjes.

Uw boot in de showroom?

Wilt u uw boot verkopen? Bmarine jachtmakelaar helpt u graag. Wij beschikken over een groot netwerk met potentiële kopers voor uw boot. Tijdens het Open Huis zijn er veel potentiële kopers aanwezig. Kortom, dit is het moment om uw boot te verkopen! U kunt uw boot bij ons op verschillende manieren verkopen:

  • U verkoopt uw boot aan ons
  • Wij bemiddelen bij de verkoop van uw boot

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Dit kan via +31(0) 566 68 88 16 of via het taxatieformulier op onze website.

Tot ziens!

We zien u graag op de Singel 12 te Grou op zaterdag 11 en zondag 12 september van 10:00 tot 17:00. Wilt u even nagenieten tijdens deze dag van wat u gezien en gehoord heeft? Foodvans zorgt voor heerlijke authentiek bereide gerechtjes van de BBQ smoker. En om het helemaal af te toppen, staan wij klaar met ambachtelijk schepijs van PUUR.

« Terug naar alle berichten