Blogs

Bmarine Open Huis 2023

Het is inmiddels een traditie geworden, het eerste weekend na de Hiswa te water, organiseren wij bij Bmarine ons Open Huis. En dit jaar is dat zaterdag 9 en zondag 10 september. Wij zorgen deze dagen voor een extra gezellige maritieme sfeer in onze showroom, buiten op het terrein en op het water. Wij bieden een divers aanbod van mooie jonge motorboten en sloepen, ambachtelijke hapjes en drankjes met muzikale gezelligheid.

Wat mag u verwachten deze 2 dagen?

Motorboten & Sloepen

Ontdek ons gevarieerde aanbod. Traditionele open- en cabinsloepen, evenals diverse motorboten tussen 6 en 12 meter. Of u nu op zoek bent naar comfort of ultieme luxe, bij Bmarine kunt u het allemaal ervaren. Stap aan boord! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van motorboten & sloepen. 

Muziek, Drinks & Bites

Uiteraard wordt ons Open Huis weer feestelijk aangekleed met vers bereide lekkernijen. Dit jaar komt komt Paul met zijn grote glimlach en maakt hij de lekkerste Surinaamse broodjes.

Heerlijk schepijs

Terwijl u geniet van een heerlijke Surinaamse proeverij, zorgt Troubadour Henk Kuyper met zijn karakteristieke stem en gitaar voor sfeervolle muziek. En traditiegetrouw staat de Piaggio van Puur met vers bereid schepijs voor u klaar!

Uw motorboot of sloep verkopen?

Bent u van plan om uw motorboot of sloep te verkopen? Aarzel dan niet en bel of mail ons voor vrijblijvende informatie. Wat kunnen wij voor u doen:

  • Gecertificeerde jachtmakelaar
  • Kosteloze taxatie van uw motorboot of sloep
  • Full service met eigen technische werkplaats & kraan mogelijkheden
  • Actieve online promotie
  • No cure, no pay
  • Zowel showroom als haven verkoop mogelijkheid
  • Hoge omloopsnelheid en veel bezoekers
  • Grote showroom 2600m2 met up to date aanbod
  • Inkoop en inruil mogelijk
  • Wij verzorgen de volledige financiële en administratieve afhandeling van de verkoop van uw boot

Neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie. Wellicht dat de bezoekers van ons Open Huis 2023 uw boot te zien krijgen op 9 en 10 september. Wilt u direct weten wat uw boot waard is? Vul dan het taxatieformulier in voor een vrijblijvende afspraak.

Open Huis 2023!

Kom naar Bmarine in het pittoreske dorp Grou en ontdek hét watersportgevoel! Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 en zondag 10 september. U kunt navigeren naar Singel 12 in Grou (van 10:00 tot 17:00).

« Terug naar alle berichten
Bmarine Open Huis 2023