Blogs

Bmarine Open Huis 2020

Wanneer?

zaterdag 5 & zondag 6 september vanaf 10:00u tot 17:00u

Wij zorgen deze dagen voor een extra gezellige maritieme sfeer in onze showroom, buiten op het terrein en op het water. Geniet van de muziek, ambachtelijke hapjes, drankjes en vermaak u tijdens het Open Huis in ongedwongen sfeer. Hier kunt u ons ruime aanbod jong gebruikte sloepen en motorboten bekijken. Heeft u plannen om uw boot te verkopen, dan helpen wij u hier graag mee.

Tijdens het Open Huis houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Uw boot verkopen? Wij zijn dringend op zoek!

Heeft u plannen om uw boot te verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dringend op zoek naar nieuw aanbod. Vraag een vrijblijvende taxatie aan en misschien verkoopt u uw boot al tijdens ons Open Huis op 5 en 6 september!

Gevarieerd aanbod sloepen & motorboten

Tijdens het event kunt u natuurlijk genieten van al het moois dat bij ons in de showroom ligt. Dit varieert van traditionele open & cabin-sloepen tot aan ruime motorboten tussen de 6 en 11 meter lang. Stap aan boord en ontdek wat de verschillende boten met u doen. Comfort, of toch juist luxe? Test het tijdens het Open Huis! Ons volledige team van adviseurs is aanwezig om u bij te praten over de huidige ontwikkelingen op het gebied van boten.

Nautische lifestyle

In de showroom presenteert ARC Marine een deel van haar assortiment, midden tussen onze boten. Dé accessoires om uw (toekomstige) boot in te richten voor een heerlijk verblijf aan boord. Want mooi en functioneel servies aan boord mag eigenlijk niet ontbreken. En wat dacht u van de juiste verlichting aan boord, zowel voor binnen als buiten? Om alvast een voorproefje te krijgen kun je ARC Marine's assortiment bekijken.

Seafaring Yachts

Sinds een aantal jaren zijn wij exclusief importeur van het merk Seafaring Yachts voor de Benelux. Deze moderne kwalitatief hoogwaardige Eco Cruiser biedt naast zijn schitterende panorama view salon, een zee van ruimte. Er zijn 2 modellen, de Seafaring 44 en de Seafaring 34. Deze liggen beide in het water tijdens ons Open Huis om te bewonderen. Meer informatie vindt u op onze website.

Watersportkiekje van het jaar

We houden ‘m erin, het watersportkiekje van het jaar. Ook nu vragen wij uw mooiste, meest bijzondere en gekste watersportfoto's van dit vaarseizoen aan ons door te sturen of mee te nemen naar ons Open Huis. Wij verloten na het Open Huis een winnaar!

Live muziek, drinks & bites

Uiteraard wordt ons Open Huis weer feestelijk aangekleed met vers bereide lekkernijen van de BBQ door Foodvans.nl, wijn, frisdrank, muziek en ambachtelijk ijs van PUUR. Ook aan de kinderen is gedacht met limonade, onbeperkt ijsjes en een springkussen.

Uw boot verkopen?

Wat uw reden ook is te besluiten om uw boot te verkopen, het spreekt voor zich dat u dit wilt tegen een zo hoog mogelijke prijs. U mag van uw Jachtmakelaar verwachten dat dit gebeurt op een professionele en betrouwbare manier. Bmarine Jachtmakelaar biedt u die zekerheid. Samen met u bepalen we het stappenplan dat het best bij uw boot past. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan helpen wij u graag.
Meer informatie over het verkopen van uw boot.

Open Huis aanbieding:

Jan van Gent 10.35 Cabin
Boot verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is geschikt voor langer verbijf aan boord.

Van: € 69.500,-
Nu: € 62.500,-

Instagram

Volgt u Bmarine al op Instagram? Klik hier om ons te volgen!

« Terug naar alle berichten
Bmarine Open Huis 2020