Blogs

Bmarine als jachtmakelaardij

Bij Bmarine staan wij bekend om de actieve bemiddeling en verkoop van jong gebruikte motorboten en sloepen,  en onderscheidende nieuwe werfjachten met een “open” karakter. 

Werkzaamheden van een jachtmakelaardij

Als jachtmakelaardij brengen wij uw boot tijdens het verkoopproces onder de aandacht van potentiële kopers en regelen wij allerlei zaken daar om heen om u te ontzorgen. Een jachtmakelaardij kan u ontzorgen in de volgende werkzaamheden:

 • Taxatie
 • Presentatie van de boot door middel van foto’s en specifieke informatie op landelijke en internationale websites
 • Ontvangen en begeleiden van potentieel geïnteresseerden
 • Begeleiding tijdens het aan- of verkoopproces
 • Onderhandelingen
 • Begeleiding van eventuele technische keuringen en proefvaarten
 • Juridische & financiële afhandeling

Voordelen van een jachtmakelaardij tijdens het kopen van een boot

 • Als jachtmakelaardij beschikken wij over een groot netwerk aan potentiële kopers of verkopers van uw boot
 • Wij zijn vaak als één van de eersten op de hoogte van boten die op de markt komen. Zo zitten wij dicht op het vuur en worden uw kansen om een geschikte boot te kopen vergroot
 • Met een jachtmakelaardij bent u verzekerd van een objectieve mening over de boot. Als jachtmakelaardij zijn wij niet emotioneel betrokken bij de (ver)koop van een boot
 • Er wordt veel werk voor u uit handen genomen. Een jachtmakelaardij bespaart u enorm veel tijd, energie en regelwerk

Verkoop uw boot op de beste manier

Als jachtmakelaardij mogen wij zeggen dat we voldoende ervaring hebben in het  verkopen van jong gebruikte motorboten en sloepen. Iets wat nieuw is voor u, hebben wij al vele malen gedaan. Hierdoor weten wij precies waar we op moeten letten en kunnen wij u ontzorgen tijdens dit proces. U kunt er voor kiezen om zelf uw boot te verkopen, alleen brengt dit wel veel werk met zich mee. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de bezichtigingen, proefvaren en het papierwerk wat hieraan verbonden zit? Bmarine kan u hier bij helpen!

Zelf uw motorboot of sloep verkopen?

Bij het verkopen van uw motorboot of sloep wilt u deze graag in topconditie voorstellen aan eventuele kopers. U kunt ervoor kiezen het gehele proces uit handen te geven aan een jachtmakelaar of zelf hierin mee te helpen. Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet voor het snel en succesvol verkopen van uw boot:

 • Zorg ervoor dat de boot in een technisch goede en verzorgde staat verkeert
 • Onderzoek wat de beste vraagprijs voor uw boot is
 • Zet uw boot op het juiste moment te koop
 • Onderhandel slim maar wel met een lach

Vrijblijvende waardebepaling

Wilt u weten wat uw boot waard is? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend en gratis een waardebepaling van u boot aan. Onder het formulier, vindt u een aantal gegevens die wij nodig hebben om te kunnen komen tot een reële waardebepaling van uw motorboot of sloep.

Vrijblijvende waardebepaling aanvragen

Bmarine als jachtmakelaardij

Het kopen of verkopen van een boot doet u vast niet iedere dag. Omdat er veel specifieke kennis komt kijken bij dit proces is het verstandig om een jachtmakelaar in te schakelen. Wij doen dit dagelijks het is onze passie. Onze kennis en ervaring zorgt voor een objectieve mening over uw boot. We kijken kritisch naar de boot en zorgen voor een correcte juridische en financiële afhandeling.

Waarom Bmarine

Om een snelle verkoop van uw boot te realiseren beschikt Bmarine over een groot netwerk en weet daardoor wat er speelt op de markt. Hiermee bereiken wij een grote doelgroep zowel in Nederland als daar buiten. Vanuit onze 2600m2 grote showroom ligt u boot tussen soortgenoten wat ons bedrijf aantrekkelijk maakt voor potentiële kopers om te bezoeken vanwege het grote aanbod kwalitatief hoogwaardige schepen. Wilt u zeker weten dat u een deal maakt waar u later geen spijt van krijgt? Kies dan voor bemiddeling of aankoop door Bmarine. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de wereld van sloepen en motorboten vinden wij vrijwel altijd een koper voor uw boot. Geen onzekerheden dus of ut motorboot of sloep verkocht zal worden de ja of de nee. Daarnaast hoeft u vooraf niets te betalen en krijgt u 3 maanden gratis ligplaats in onze showroom. Pas nadat uw boot verkocht is betaalt u provisie.

Met onze full service werkplaats kunnen wij de boot in optimale verkoop conditie brengen en zijn wij tijdens het verkoop proces een adequate en degelijke partner voor de onderhoudsvraagstukken.

Wat uw reden ook is om uw boot te verkopen, het spreekt voor zich dat u dit wilt tegen een zo hoog mogelijke prijs. U mag van uw jachtmakelaar verwachten dat dit gebeurt op een professionele en betrouwbare manier. Bmarine Jachtmakelaardij biedt u die zekerheid. Samen met u bepalen we het stappenplan dat het best bij uw boot past. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

« Terug naar alle berichten
Bmarine als jachtmakelaardij