Blogs

Bmarine als jachtmakelaardij

Een jachtmakelaardij is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van boten en brengt verkoper en koper bij elkaar.

Een jachtmakelaar brengt uw boot tijdens het verkoopproces onder de aandacht van potentiële kopers.  Daarom worden de diensten van een jachtmakelaar ook vaak vergeleken met een woningmakelaar.

Zo verzorgt een jachtmakelaar:

  • Begeleiding tijdens het aan- of verkoopproces
  • Taxatie
  • Objectieve mening
  • Advies en bemiddeling

Tips bij het verkopen van uw boot of sloep

Bij het verkopen van uw sloep of motorboot wilt u deze graag in topconditie voorstellen aan eventuele kopers. U kunt ervoor kiezen het gehele proces uit handen te geven aan een jachtmakelaar of zelf hierin mee te helpen. Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet voor het snel verkopen van uw boot:

  • Zorg ervoor dat de boot in goede staat verkeert
  • Onderzoek wat de beste vraagprijs voor uw boot is
  • Zet uw boot op het juiste moment te koop
  • Onderhandel slim maar wel met een lach

Bmarine als jachtmakelaar

Het kopen of verkopen van een boot doet u vast niet iedere dag. Omdat er veel specifieke kennis komt kijken bij dit proces is het verstandig om een jachtmakelaar in te schakelen. Wij doen dit namelijk dagelijks. Onze kennis en ervaring zorgt voor een objectieve mening over uw boot. We kijken kritisch naar de boot en zorgen voor een correcte juridische en financiële afhandeling.

Waarom Bmarine

Om een snelle verkoop van uw boot te realiseren beschikt Bmarine over een groot netwerk en weet daardoor wat er speelt op de markt. Hiermee bereiken wij een grote doelgroep zowel in Nederland als daar buiten. Wilt u zeker weten dat u een deal maakt waar u later geen spijt van krijgt? Kies dan voor bemiddeling of aankoop door Bmarine. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de wereld van sloepen en motorboten vinden wij vrijwel altijd een koper voor uw boot. Geen onzekerheden dus of het schip verkocht zal worden de ja of de nee. Daarnaast hoeft u vooraf niets te betalen en krijgt u 3 maanden gratis ligplaats in onze showroom. Pas nadat uw boot verkocht is betaalt u provisie.

Wat uw reden ook is wat u heeft doen besluiten om uw boot te verkopen, het spreekt voor zich dat u dit wilt tegen een zo hoog mogelijke prijs. U mag van uw Jachtmakelaar verwachten dat dit gebeurt op een professionele en betrouwbare manier. Bmarine Jachtmakelaar biedt u die zekerheid.  Samen met u bepalen we het stappenplan dat het best bij uw boot past. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

« Terug naar alle berichten