Jachtmakelaar

Een jachtmakelaar is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van boten. Wij van Bmarine staan bekend door de bemiddeling en verkoop van jong gebruikte sloepen, motorboten en onderscheidende nieuwe werfjachten. Wanneer u van plan bent uw boot te verkopen doet u er goed aan om een jachtmakelaar in te schakelen. Het is belangrijk dat wij als jachtmakelaar alles weten over de boot zodat wij geïnteresseerde klanten kunnen voorzien van alle informatie. Bmarine heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen van boten. Ons deskundige team zorgt voor een snelle maar vertrouwde verkoop van uw boot, dit doen wij door jachten en eigenaren op een plezierige en kundige manier bij elkaar te brengen.

Waarom mijn boot kopen via een jachtmakelaar?

Het verkoop van uw boot zal via een jachtmakelaar uw verkoopkansen aanzienlijk vergroten. Een jachtmakelaar als Bmarine staat dagelijks in contact met potentiële kopers waardoor de kans tot verkoop van uw boot vergroot wordt. Ook adverteert een jachtmakelaar uw boot veel uitgebreider dan u zelf kunt verzorgen. Bmarine is al jarenlang bekend met de markt, de schepen en de mensen. Al onze werkzaamheden verrichten we met passie en enthousiasme. Wij weten hoe we moeten bemiddelen en zorgen voor een vlotte en juiste match.

Wat bieden wij u als jachtmakelaar?

Het verkopen van uw boot kost veel tijd en aandacht. Bmarine biedt u alle diensten met betrekking tot de aanschaf of de verkoop van uw boot. Wij ruilen in, kopen in en bemiddelen. Als jachtmakelaar nemen wij al uw zorgen uit handen en zorgen ervoor dat de verkoop zonder problemen verloopt. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een full service watersportbedrijf en bieden wij u onder andere:

  • Persoonlijke begeleiding van uw eigen jachtmakelaar.
  • Een privé ligplaats voor uw eigen schip.
  • Een verwarmde winterstalling.
  • Onderhoud en reparaties.
  • Solide technische service.
  • Deskundige bemiddeling.
  • Verzekeringen en adviezen.

Bent u zelf van plan uw boot te verkopen met behulp van een jachtmakelaar? Dan staat Bmarine graag voor u klaar met vakkennis en oog voor kwaliteit. Bij ons weet u zeker dat het onderhoud van uw boot in goede handen is en dat we u deskundig assisteren bij het verkopen van uw boot. Wij zijn altijd opzoek naar nieuw aanbod en helpen u graag met bemiddelen. Kom gerust langs in onze showroom en ontmoet vakmensen met een passie voor boten die u enthousiast te woord zullen staan en u zullen begeleiden in het verkoopproces.