Blogs

Verborgen parels in het buitenland

De blauwe grot - Biševo, Kroatië

Zeegrotten zijn erg populair onder toeristen. Op het eiland Biševo in Kroatië is een prachtige blauwe grot te bezoeken. Het diepblauw van de zee geeft bijna een onnatuurlijk effect, het licht reflecteert op zonnige dagen en geeft de grot een buitengewone glans. Het is helaas niet mogelijk om dit eiland met een eigen boot te bezoeken. De excursies starten vanaf het buureiland Vis.

La Graciosa, Spanje

Veel vakantiegangers verlangen naar een rustig en verlaten strand. Helaas is dit bij de meeste populaire vakantie landen moeilijk te vinden. La Graciosa is een eiland voor Lanzarote met prachtige en vooral ook rustige stranden. La Graciosa is alleen bereikbaar via het water. Zelfstandige reizigers hebben toestemming nodig om hier aan te mogen meren.

Eiland Skiathos, Griekenland

Het perfecte plaatje. Het eiland Skiathos in Griekenland beschikt over de mooiste stranden die er zijn. Wit kiezelstrand, turquoise zee en prachtige rotsen. Skiathos heeft vele rustige en beschutte baaien met een kiezel- of zandstrand. Het strand Lalaria is het bekendste strand van Skiathos. Bezoekt u Skiathos met de boot? Vaar dan direct door om de nabijgelegen zeegrotten te verkennen. Afhankelijk van de zon zal dit een prachtige blauwe glinsterende tint krijgen.

In de laars van Italië

De laars van Italië leent zich uitstekend als locatie voor een vaarvakantie. Deze tropische regio voorziet u van zon, prachtige wateren, lekker eten en mooie vaarroutes. Geniet van het lekkere eten en het prachtige uitzicht in Napels, en vaar door richting Sicilië. Ook hier kunt u heerlijk eten. Er wordt zelfs gezegd dat de Siciliaanse keuken echt de troon spant.

Montenegro

In Montenegro is het onmogelijk om een specifieke regio te kiezen. Vandaar dat wij u het complete land aanraden.  Het hele land is even groot als de noordelijke 3 provincies van Nederland samen. Een aanrader is om uw boot mee te nemen of om er één te huren, om zo Montenegro op zijn mooist te ontdekken.

Hartjes eiland, Kroatië

De naam zegt u waarschijnlijk helemaal niets, maar de vorm is beter bekend. Het eiland Galešnjak in Kroatië heeft de vorm van een perfect hart. Het eiland Galešnjak ligt tussen de Dalmatische kust en het eiland Pašman. Het eiland kan alleen bezocht worden met een eigen of gehuurde boot. Kroatië loont zich uitstekend als vakantiebestemming voor bootliefhebbers. De duizenden kleine eilandjes zijn perfect voor een vaarvakantie.

« Terug naar alle berichten
Verborgen parels in het buitenland