Blogs

Sloepentour Friesland

Wij van Bmarine presenteren tijdens deze Sloepentour onze royale collectie van jong gebruikte sloepen en motorboten in onze showroom in Grou. Sloepentour Friesland is gezellig, inspirerend en nieuwswaardig. Tijdens de tour wordt u mee genomen langs de meest toonaangevende botenbouwers van Nederland, waarbij u een breed scala aan prachtige sloepen en motorboten kunt bewonderen.

Botenbouwers

De Sloepentour bevat onder andere een kijkje in Woudsend bij de showrooms van Antaris, Makma en Maril. Bent u benieuwd naar het mooiste vakmanschap in hout, dan bent u bij Jachtwerf de Jong in Joure op de juiste plek. Aan de rand van het dorp Heeg vindt u weekenders van DaVinci. Zij maken de meest luxueuze weekenders die u ooit gezien heeft.

Bmarine

Graag kennis maken met de boten van Bmarine? Wij hebben gemiddeld 60 boten op voorraad in onze 2400m2 overdekte en verwarmde showroom. U vindt ons aan de rand van Grou.

Wij staan op 9 en 10 februari voor u klaar om u te voorzien van het beste advies. Wij hopen u voldoende inspiratie te geven voor een geslaagd watersportseizoen. Maak kennis met onze vakmensen die u enthousiast te woord staan, bewonder ons ruime aanbod van sloepen en motorboten en geniet van de gemoedelijke sfeer. Bent u op zoek naar een boot? Samen gaan wij met u opzoek naar de voor u perfecte boot waarbij het beste persoonlijk advies voorop staat.

Niet te missen als watersportliefhebber

Sloepentour Friesland geeft u de ultieme gelegenheid om u goed voor te bereiden op het nieuwe watersportseizoen. Deze beurs met vele primeurs is natuurlijk het geschikte moment om het nieuwe watersportseizoen in te luiden. Sloepentour Friesland staat helemaal in het teken van boten, watersport en alles wat daarbij komt kijken. Alle reden dus voor een bezoek aan Sloepentour Friesland die voor u als watersportliefhebber zeker niet te missen is!

Sloepentour Friesland vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 februari van 10:00 – 17:00uur.

Hotelarrangementen

Speciaal voor bezoekers van SloepenTourFriesland hebben een aantal hotels speciale arrangementen georganiseerd.

« Terug naar alle berichten
Sloepentour Friesland