Blogs

Sloepentour Friesland 2020

Begin aan uw oriëntatie-tocht en kom langs de meest toonaangevende botenbouwers van Nederland.

Sloepentour Friesland is een efficiënte en tegelijkertijd hartstikke leuke manier om nieuwe botenhouwers te ontdekken en leren kennen. Deze Sloepentour kunt u starten vanuit Boot Holland. Genieten van puur Nederlands vakwerk in allerlei materialen: staal, aluminium of polyester, romantisch en traditioneel of strak vormgegeven en hypermodern.

Beleef Friesland van een andere kant!

Boot Holland in Leeuwarden kennen we allemaal, de fijne en gemoedelijke start van het watersportseizoen. Met meer dan 250 deelnemers maakt het Boot Holland ideaal om sfeer te proeven, trends te spotten en gelijkgestemden te treffen. Stap tijdens Boot Holland u auto in en rij door Friesland voor de jaarlijkse Sloepentour. Pak een hotelletje en maak er een heel fijn watersportweekend van! 

Maak kennis met Bmarine

Wij van Bmarine staan dit jaar op 8 en 9 februari weer voor u klaar tijdens de Sloepentour. U kunt ons vinden aan de rand van Grou. Natuurlijk hopen wij u ook deze keer weer voldoende inspiratie en advies te kunnen geven voor een geslaagd watersportseizoen. Maak kennis met onze vakmensen die u enthousiast te woord staan, bewonder ons ruime aanbod van sloepen en motorboten en geniet van de gemoedelijke sfeer. 

Onze dienstverlening is gebaseerd op onze passie voor boten, vakkundigheid en klantgerichtheid. Zo kunt u onbezorgd het water op. Tijdens de Sloepentour krijgt u de mogelijkheid om samen met ons op zoek te gaan naar de voor u perfecte boot waarbij het beste persoonlijke advies voorop staat. Graag kennis maken met de boten van Bmarine? Wij hebben voor u diverse boten op voorraad in onze 2400m2 overdekte en verwarmde showroom. Uiteraard kunt u ons aanbod boten ook online bekijken.

Plan uw sloepentour!

Sloepentour Friesland biedt u de ultieme gelegenheid om u gedegen voor te bereiden op het nieuwe watersportseizoen. Maak er een belevingstour van! Boek een speciaal arrangement in een hotelletje, blijf heerlijk dineren in een goed restaurant, lunch onderweg en slaap koninklijk in Friesland.  Sloepentour Friesland staat helemaal in het teken van boten, watersport en alles wat daarbij komt kijken. Alle reden dus voor een bezoek aan Sloepentour Friesland!

« Terug naar alle berichten
Sloepentour Friesland 2020