Blogs

Lente Event 2019

Heeft u het al genoteerd in de agenda? Zaterdag 25 en zondag 26 mei is het alweer tijd voor de 5eLente Event van de Sloepenmarkt. Tijdens dit event kunt u het watersportgevoel beleven en ervaren. U bent dit weekend welkom van 10:00-17:00.

Sloepen en Motorboten
Om u alvast in de watersport sferen te brengen hebben wij onze showroom helemaal up-to-date gemaakt voor het aangebroken seizoen. We zullen u meenemen in ons aanbod van verschillende traditionele open- en cabin-sloepen en luxe motorboten tussen de 6 en 11 meter. 

Laat u inspireren door het diverse aanbod aan boten. U kunt aan boord stappen en geheel ervaren wat de boot met u doet. Of u nu opzoek bent naar comfort of luxe aan boord, door de diversiteit is er altijd een boot die aan uw wensen voldoet. Natuurlijk zal ons verkoopteam aanwezig zijn om u te helpen met al uw vragen, daarnaast zullen zij met u praten over de huidige ontwikkelingen op het gebied van sloepen en motorboten. 

Muziek, hapjes, drankjes & ijs 

Met een muziekje op de achtergrond en onder het genot van een hapje en drankje kunt u genieten van al het moois op dit evenement. Tijdens dit evenement zal er ook een barbecue aanwezig zijn met heerlijke lekkernijen. 

Kids

Ons evenement is voor de (klein)kinderen ook geschikt en zijn van harte welkom. Er zal een springkussen aanwezig zijn voor uren spring plezier. Voor de kinderen kunnen de lekkernijen ook niet ontbreken, zij kunnen genieten van heerlijke limonade en lekkere ijsjes. 

Wij zien u graag op het Lente Event 25 en 26 mei!
 

« Terug naar alle berichten
Lente Event 2019