Blogs

Dé Oudejaarsshow van 2023!

Bmarine nodigt u van harte uit om op vrijdag 29 en zaterdag 30 december tussen 10:00 en 17:00 uur samen met ons terug te blikken op het watersportseizoen van 2023. Tevens kijken wij uit naar het volgende jaar, vol nieuwe mogelijkheden en een heel nieuw vaarseizoen! 

Wij hebben een ruim aanbod motorboten en sloepen die u kunt bekijken. Dit alles doen we onder het genot van een warme chocolademelk of een glaasje glühwein, ook zullen de oliebollen en appelflappen hier natuurlijk niet bij ontbreken.

Boot verkopen?

Heeft u plannen om uw boot te verkopen? Dan bent u van harte welkom om hierover met ons in gesprek te gaan. Door onze ervaring en groot netwerk zijn wij de ideale partner. Wij informeren u graag vrijblijvend onder het genot van een heerlijk drankje tijdens De Oudejaarsshow.

Eindejaarsgeschenk

Tijdens onze sprankelende oudejaarsshow hebben we een bijzondere verrassing voor degenen die besluiten een boot aan te schaffen tijdens de show: een exclusieve dinercheque ter waarde van € 250,-.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Mochten we u niet treffen op De Oudejaarsshow dit jaar, dan wensen wij u alvast een sfeervolle kerst en een gezond nieuwjaar toe. 

Wij hopen op een mooi en zomers vaarseizoen in 2024!

« Terug naar alle berichten
Dé Oudejaarsshow van 2023!