Blogs

Bmarine tijdens motorboot Sneek

Motorboot Sneek vindt plaats bij meerdere werven. Omdat we vorig jaar met één boot aanwezig waren, hebben we dit jaar voor een andere ligplaats gekozen waar we wat meer ruimte hadden.

Ook al varen we regelmatig met motorboten, varen naar de ligplaats van Motorboot Sneek met beide Seafaring jachten was wel weer even extra genieten. Het went niet, dat 360 graden uitzicht terwijl je comfortabel zit in een moderne stuurhut. Het vaargedrag, de bediening, de stabiliteit, alles voelt goed aan dit jacht.

Ook al was het weer wat wisselvallig, de opkomst was erg goed. Er waren naast Nederlanders ook veel mensen die de grens overkwamen vanuit Duitsland om de botenbeurs te bezoeken. Zo nu en dan regende het, maar dat mocht de pret niet drukken. Als het even regende konden mensen de boten bekijken die overdekt lagen en wij schuilden (vaak samen met belangstellenden) in één van de Seafaring jachten.

De Seafaring 34 en Seafaring 44 zijn goed bezocht gedurende de botenbeurs. We hebben iedereen uitgebreid te woord gestaan en de reacties die wij kregen waren erg positief. Bezoekers vinden het uiterlijk van de boot modern en niet met één andere boot te vergelijken. Het panoramazicht spreekt iedereen enorm aan. Eenmaal aan boord zeiden ze verrast te worden door de ruimte (zowel boven als onderdeks stahoogte), de moderne stuurhut en de perfecte afwerking.

Al met al een zeer geslaagde Motorboot Sneek 2019! Heeft u ons gemist op Motorboot Sneek en heeft u interesse om aan boord te komen kijken en ons bedrijf te leren kennen? Dan kan dit dagelijks (uitgezonderd op zondag) tussen 10:00 en 17:00 in Grou. Bel met één van onze adviseurs om een afspraak te maken: 0566-688816.

« Terug naar alle berichten
Bmarine tijdens motorboot Sneek