PTS 26

PTS 26

Type : Motorjacht
Afmetingen : 8x2.6x0.8 m
Bouwjaar : 2012
Ligplaats : In verkoophaven
Materiaal : GRP (Polyester)
Motor : Vetus 4 cilinder 140pk
Omschrijving :

In nette verkerende staat PTS 26. Voorzien van uitstekende vaareigenschappen en aangedreven door een Vetus 140pk 4 cilinder. Hierdoor is dit schip snelvarend. Voorzien van optie's als o.a. Een boegschroef, zwemplateau met zwemtrap, buiten en binnen douche voorzien van warm en koud water, audiosysteem, een ruime kuip die tevens gebruikt kan worden als zonnebed of slaapplaats voor 2 personen. De cabin beschikt over een ruime rondzit die ook gebruikt kan worden als slaapplaats voor 2 personen, keukenblok voorzien van stromendwater, 2 pits kooktoestel en een koelkist. Afgesloten toiletruimte voorzien van elektrische toilet en een handdouche. Esthec op de vloer, voor en achter dek. Afkomstig van de eerste eigenaar.

Categorie : Motorjacht
Diepgang : 0.8
Accommodatie : Ruime kuip voorzien van een ruime rondzit die tevens gebruikt kan worden als zonnebed of slaapplaats voor 2 personen. Esthec op de vloer, comfortabele bestuurders en bijvaarders stoelen, koelkist, en buiten douche. De cabin is voorzien van een rondzit die gebruikt kan worden als slaapplaats voor 2 personen, keukenblok voorzien van stromend water, 2 pits kooktoestel op gas en een koelkist. Daarnaast is er een afgesloten toilet ruimte voorzien van elektrische toilet en handdouche. Zowel de kuip als cabin zijn te verwarmen doormiddel van een Webasto hete lucht verwarming.
Aantal bedden : 4
Stuurwiel : Stuurwiel
Hutten : 1
Motor omschrijving : Vetus 4 cilinder 140pk. Boegschroef, 3 accu's 1 start accu en 2 licht accu's, acculader, walstroom aansluiting, 220 stopcontacten en 12 volt aansluitingen.
Motor start : Elektrisch
Type motor : Inboard
Merk : Vetus
Model : VF4.140E
Aantal cilinders : 4
Aantal pk : 140
Urenteller : Ja
Draaiuren : 455
Brandstoftype : Diesel
Overbrenging : Schroefas
Voortstuwing : Propellor
Brandstoftank : Ja
Aantal brandstoftanks : 2
Brandstoftankmeter : Ja
Toerenteller : Ja
Boegschroef : Elektrisch
Aantal accu's : 3
Acculader : Ja
Walstroom : Ja
Interieur : Ruime kuip voorzien van een ruime rondzit die tevens gebruikt kan worden als zonnebed of slaapplaats voor 2 personen. Esthec op de vloer, comfortabele bestuurders en bijvaarders stoelen, koelkist, en buiten douche. De cabin is voorzien van een rondzit die gebruikt kan worden als slaapplaats voor 2 personen, keukenblok voorzien van stromend water, 2 pits kooktoestel op gas en een koelkist. Daarnaast is er een afgesloten toilet ruimte voorzien van elektrische toilet en handdouche. Zowel de kuip als cabin zijn te verwarmen doormiddel van een Webasto hete lucht verwarming.
Watertank : Ja
Watertank meter : Ja
Vuilwatertank : Ja
Hekdouche : Ja
Toiletten : 1
Elektrisch toilet : Ja
Radio/CD-speler : Ja
Aantal pits kooktoestel : 2
Kooktoestel brandstof : Gas
Koelkast : Ja
Hete lucht verwarming : Ja
Navigatie : Navigatieverlichting, Garmin marifoon en Garmin GPS + snelheid en dieptemeter.
Log : Ja
Dieptemeter : Ja
Navigatieverlichting : Ja
GPS : Ja
Marifoon : Ja
Dek uitrusting : Buiskap met schuin afdekzeil en verhoogde achtertent + inritsbare hor en blinderingen, teakhouten fenderlijst, RVS railing op het voordek, zwemplateau met zwemtrap. Zowel het voor als achter dek is voorzien van Esthec. Vaste raampartij voorzien van RVS raamlijsten.   
Anker : Ja
Aantal ankers : 1
Ankerverbinding : Touw
Ankelier : Manual
Buiskap : Ja
Kuiptent : Ja
Dekzeil : Ja
Zeereling : Ja
Zwemplatform : Ja
Zwemtrap : Ja
Kuiptafel : Ja
Veiligheid : Elektrische bilgepomp, handmatige bilgepomp, bandblusser, gasbun met afvoer, zelflozende kuip.
Electrische bilgepomp : Ja
Brandblusser : Ja
Gasbun met afvoer : Ja
Zelflozende kuip : Ja

« Volledige aanbod met boten

Vragen over deze PTS 26