seafaring 44 flybridge

Van passie naar perfectie

Met de volledig nieuw ontwikkelde en uiterst efficiënte rompvorm, is de Seafaring 44 het meest duurzame motorjacht van dit moment. Alle onderdelen van het jacht zijn gedocumenteerd. De Seafaring 44 komt tegemoet aan de hoogste eisen die nu gelden voor duurzaam bouwen en varen.

Hand lay-up met fynilsterhars

Vanaf de kiel is de Seafaring 44 gebouwd door ons eigen ervaren en gedegen Seafaring Yachts productieteam. Seafaring Yachts gebruikt voor de romp en het dek de traditionele Hand lay-up methode waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van vinylesterhars. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen, het geconditioneerd verwerken hiervan, en het aanbrengen van meer dan gemiddelde huiddiktes voldoet iedere romp en dek aan de hoogste standaarden.

Efficiente romp

Door de uiterst efficiënte rompvorm kan de Seafaring 44 bij zijn kruissnelheid (8,5 mijl/uur) een brandstofverbruik van nog geen liter per mijl behalen. In deze Eco cruiser kunt u op één tank de Atlantische Oceaan oversteken.

Smaakvolle inrichting

Het overall design is modern, functioneel, met ruime opbergmogelijkheden en slimme features. Puur vaargenot voor u en uw gasten. Alle gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.