Seafaring 44 flybridge

Bovenop het dak van de salon overziet u de hele wereld

Met de flybridge krijgt u een zee aan extra ruimte aan boord. Bovenop het dak van de salon overziet u de hele wereld. Dankzij de bimini over de flybridge kunnen u en uw gasten ook tijdens zonovergoten dagen optimaal genieten van het cruisen met de Seafaring 44.

Opvallend design

Door de uitgekiende lay-out van het schip voelt de Seafaring 44 even groot als een superjacht. Klap de leuning van de bank in de kuip neer en maak er in een handomdraai een loungebed van. Laat u verbazen door het optimale gebruik van alle ruimtes in de Seafaring 44.

Uniek 360 graden uitzicht

Vanuit de salon heeft u 360 0 rondom uitzicht. Geniet onderweg en op de eindbestemming met volle teugen van natuurschoon en architectuur. Open de deuren naar het achterdek en de salon en het achterdek versmelten tot één grote open ruimte. Dankzij vele innovaties kunt u binnen en buiten optimaal relaxen en genieten.

Smaakvolle inrichting

Het overall design is modern, functioneel, met ruime opbergmogelijkheden en slimme features. Puur vaargenot voor u en uw gasten. Alle gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Brochure Seafaring 44 flybridge

Wilt u een brochure aanvragen voor de Seafaring 44 flybridge? Dan sturen wij u deze graag vrijblijvend toe.

Uw contactgegevens