seafaring 34 coupe

Van passie naar perfectie

Met de volledig nieuw ontwikkelde en uiterst efficiënte rompvorm, is de Seafaring 34 het meest duurzame motorjacht van dit moment. Alle onderdelen van het jacht zijn gedocumenteerd. De Seafaring 34 komt tegemoet aan de hoogste eisen die nu gelden voor duurzaam bouwen en varen.

Hand lay-up met fynilsterhars

Vanaf de kiel is de Seafaring 34 gebouwd door ons eigen ervaren en gedegen Seafaring Yachts productieteam. Seafaring Yachts gebruikt voor de romp en het dek de traditionele Hand lay-up methode waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van vinylesterhars. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen, het geconditioneerd verwerken hiervan, en het aanbrengen van meer dan gemiddelde huiddiktes voldoet iedere romp en dek aan de hoogste standaarden.

Efficiënte romp

De Seafaring 34 gaat uiterst efficiënt om met energiegebruik. Wanneer u kiest voor zonnepalen heeft u altijd voldoende stroom aan boord. Pure vrijheid tijdens de honderden mijlen die u af kunt leggen op één volle brandstoftank.

 

Smaakvolle inrichting

Tijdens ontspannen stedentrips in binnenland en over zee is het puur genieten met dit zeewaardige motorjacht. Het is ontwikkeld vanuit de filosofie dat mensen net zoveel kunnen genieten van de trip als van de bestemming.