Seafaring 34 coupe

net zoveel kunnen genieten van de trip als van de bestemming.

De Seafaring 34 is het tweede model uit de range van Seafaring Yachts. Minimaal brandstofverbruik en maximaal comfort worden de belangrijkste kenmerken van dit nieuwe Seafaring 34 motorjacht.

Doordacht

Door de uitgekiende lay-out van het schip voelt de Seafaring 34 even groot als een superjacht. Klap de leuning van de bank op het achterdek neer en maak er in een handomdraai een loungebed van. Laat u verbazen door het optimale gebruik van alle ruimtes in de Seafaring 34.

Zonovergoten

De salon biedt u rondom zicht. Geniet tijdens de trip en op de eindbestemming met volle teugen van natuurschoon en architectuur. Open de schuifdeuren naar het achterdek en de salon en het achterdek versmelten tot één grote open ruimte. Dankzij vele innovaties kunt u binnen en buiten optimaal relaxen en genieten.

Eigentijds design

Het overall design is modern, functioneel, met ruime opbergmogelijkheden en slimme features. Puur vaargenot voor u en uw gasten. Alle gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Brochure Seafaring 34 coupe

Wilt u een brochure aanvragen voor de Seafaring 34 coupe? Dan sturen wij u deze graag vrijblijvend toe.

Uw contactgegevens