Over Seafaring

Seafaring

Seafaring yachts zijn door hun design een opvallende verschijning op het water. Seafaring Yachts biedt een 34 en 44 voet model aan in verschillende uitvoeringen, beide met 4 tot 8 bedden. Alle typen komen tegemoet aan de hoogste eisen die gelden voor duurzaam bouwen en varen. Met 10 liter per uur bij 10 knopen zijn alle seafaring Yachts met een zeewaardig jacht en hebben dan ook standaard de B-offshore certificiering

Ervaren watersportbedrijf

Seafaring Yachts Nederland is in de markt gebracht door een ervaren watersportbedrijf. Onder andere doordat wij sinds 2006 actief zijn kunt u bij ons vertrouwen op ervaring, kennis en kunde. Wij zijn in staat u over ieder aspect van het motorjacht te verreiken met kennis en vertellen u graag alles over onze passie.

Ervaren watersportbedrijf

Ook uw adres voor onderhoud

Heeft u wensen voor uitbreidingen in of op uw motorjacht zoals inbouwapparatuur, een vuilwatertank of bijvoorbeeld een zoeklicht? Dan voeren wij dit uit op eigen werf, in eigen onderhoudsruimte. Door vakkundige scheepsmonteurs worden alle werkzaamheden uitgevoerd met precizie, zodat u zorgeloos kunt genieten op het water.

Onderhoud

Betrouwbaarheid

U kunt terecht op één adres voor advies, onderhoud en zelfs winterstalling na de aanschaf van dit luxe motorjacht. U wordt geholpen door dezelfde contactpersonen als in het verleden en de lijnen zijn kort. Wij werken zo klantvriendelijk mogelijk om uw vertrouwen te winnen en te behouden. Door alles onder één dak te hebben werken wij efficiënt en zijn wij een betrouwbare partner om zaken mee te doen.

Betrouwbaarheid