Seafaring Yachts

Karakteristiek, eco-based, eigenzinnig, ruim, snel en zeewaardig… Seafaring Yachts is synoniem voor de klassieker van de toekomst. De typen 44 en 33 komen tegemoet aan de hoogste eisen die nu gelden voor duurzaam bouwen en varen. Minimaal verbruik bij een maximale actieradius, terwijl u geniet van luxe en comfort.

Verbaas u in de salon over 360 graden vrij uitzicht. Open de deuren naar het achterdek, creëer één grote open ruimte en geniet met uw gezelschap van de verrassende vaartocht. Waan u op een Super Yacht dankzij de superdoordachte indeling. Bmarine is exclusief importeur van Seafaring Yachts voor de Benelux. Maak kennis met de nieuwe generatie ecologische en energiezuinige motorjachten. Luxueus, ruim en innovatief in alle opzichten. Meer informatie over onze moderne Eco cruisers kunt u vinden op onze Seafaring Yachts website.

Alles onder één dak

Bmarine: ruim 2600 m2 showroom, verwarmde winterstalling, solide technische service, deskundige bemiddeling, prima ligplaatsen... Een gezellige thuishaven in het meest gewilde watersporthart van Nederland. Wat wilt u nog meer?